• Fri frakt över 350 kr!
  • Cruelty Free, Vegan!
  • Leverans 1-3 arbetsdagar!

Produkternas innehåll och rättvisa förhållanden är viktiga för oss. Därför är alla våra produkter Cruelty free, de flesta är även 100% Vegan.

Cruelty free beauty brands är skönhetsprodukter som garanterar att de inte har testats på djur, de kan däremot innehålla tex bivax vilket gör att de inte kan klassifieras som Vegan. Vegan makeup brands eller Vegan beauty brands är produkter som endast innehåller veganprodukter. En produkt kan alltså vara både Vegan och Cruelty free eller enbart Cruelty free men inte Vegan. Om du vill undvika animalier i din skönhetsrutin finns det några vanliga ingredienser att hålla utkik efter, nämligen lanolin (ullfett), cera alba (bivax) & kollagen (fiberprotein). Kollagenet i våra skönhetsprodukter från till exempel OFRA Cosmetics är däremot ett veganskt kollagen som är ett växtbaserat alternativ till traditionellt kollagen.

Vi har valt att märka upp samtliga produkter i butiken för att göra det super enkelt för dig att se vilka produkter som är Cruelty free och vilka som är Cruelty free & Vegan.

Alla våra varumärken är certifierade av organisationer som PETA, Leaping Bunny eller Vegan Society.